25 decembrie 2014

Bilanțul 2014

În fiecare an am făcut un bilanț tehnologic al anului. Acum, văzând și noua modă de pe Facebook, voi face bilanțul personal tehnologic pe 2014. Fără vreo ordine, iată ce s-a întâmplat anul ăsta semnificativ pentru mine:
  • am făcut o a patra ediție de Hai în viitor! A fost cea mai amplă (două zile), mai bogată în participări și mai surprinzătoare (am avut inclusiv o imprimantă 3D pe scenă și o videoconferință din Marea Britanie!).
  • am obținut o finanțare de la OMV Petrom pentru a pune pe picioare o școală de inventică la Petru Rareș, dotată cu tot ce trebuie (imprimantă 3D, kit de robotică, laptop, trusă de scule, bormașină etc.). Am făcut deja două serii de cursuri de inițiere și mai urmează. Iar cel mai important e că elevii sunt atrași de inventică, așa că aștept anul 2015 cu entuziasm.
  • suntem finaliști la concursul Zayed Future Energy Prize. Dacă vom câștiga grantul, colegiul nostru va deveni o oază (sic!) a energiilor regenerabile. În ianuarie mergem în "oaza" Abu Dhabi să aflăm dacă suntem câștigători.
Toate au fost posibile pentru că am alături parteneri extraordinari cu care sper să avem și anul care vine satisfacții la fel de mari. Le mulțumesc tuturor celor care au colaborat la aceste reușite!

Cititorule, îți doresc un 2015 frumos, cu sănătate și tehnologii inteligente pe care să le folosești cu înțelepciune!

Un comentariu:

Tu cum vezi problema asta?